Fine forhold for surfere i Hvide Sande

FeltetWaterZ weekenden blev afviklet under fantastiske forhold for surferne. Vejrguderne var med deltagere og arrangører i Hvide Sandes store vandsports festival, hvor den danske elite mødte verdensstjerner.

Hvide Sande fik vist hvad der gør destinationen speciel for surf spot. Der var store bølger på Vesterhavet og fladere vand på Ringkøbing Fjord, hvilket gjorde, at hele byen summede af vandsport. Der blev afviklet konkurrencer i windsurf, kitesurf, wakebaord og SUP i weekendens løb..

Arrangør Katrine K. Frandsen: ”Selv om både mandskab og udstyr blev testet maksimalt, er vi er rigtig stolte af at kunne gennemføre alle konkurrencer, bortset fra en enkelt. Vi oplevede også har nogle af verdens bedste vindsurfere, blandt andre hollandske Davy Scheffers, som ligger nr. 6 på verdensranglisten i freestyle.”

WaterZ fortsætter indtil den 12. september med IFCA verdensmesterskaberne i wave/freestyle windsurfing.

WaterZ afvikles af Holmsland Klit Turistforening med Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune som samarbejdspartnere.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.