Finnair åbner Billund-Helsingfors

finnair embraer 170Den 4. april åbner Finnair en daglig rute fra Billund Lufthavn til Helsingfors med giver direkte adgang til de hurtige forbindelser til Asien og Finland.

”Vi glæder os over Finnairs nyhed – vi har længe arbejdet på at få en direkte forbindelse og fra Finnairs base er der gode muligheder for at komme hurtigt videre til det Østeuropa og Asien, hvilket vil komme erhvervslivet i Vestdanmark til gode,” siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen, Billund Lufthavn.

De rejsende kommer tættere på Finnairs 15 asiatiske destinationer; Beijing, Shanghai, Hongkong, Chongqing, Xi’an, Seoul, Tokyo, Osaka, Nagoya, Singapore, Ho Chi Min City, Delhi, Bangkok, Phuket og Krabi.

Ruten flyves med Embraer 170 og Embraer 190 med afgang fra Billund mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 12.10 og tirsdag, torsdag og lørdag klokken 20.10. Flyvetiden er en time og 45 minutter fra Billund til Helsingfors.

Ud over Finnairs forbindelser til Asien åbner ruten for 18 destinationer i Finland, fem i Rusland, fire til Baltikum, og en lang række codeshare og partner destinationer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.