Finnair åbner på Astana

0

kasakhstan-astanaLUFTFART: Finnair åbner næste år ny sæsonrute mellem Helsinki og Astana, hovedstaden i Kasakhstan, der er vært for World Expo 2017 – Future Energy.

Oneworld-medlemmet Finnair vil som eneste nordiske flyselskab have to ugentlige flyvninger fra 20. juni til 11. august til Astana, hovedstaden i Kasakhstan. Åbningen af ruten falder sammen med, at der i 2017 er World Expo 2017 – Future Energy i Astana, og den verdensudstilling åbner netop i juni 2017.

Der er fire timers flyvning fra Helsinki til Astana med en Airbus A319 med afgang tirsdage og torsdage.

”Tilføjelsen af Astana i sommeren 2017 bliver et aktiv i vores rutenetværk. Det bliver første gang, Finnair flyver til Kasakhstan, og vi glæder os til at tage de første skridt til at øge vores aktiviteter i den centralasiatiske region,” lyder det fra Finnair.

World Expo-udstillingerne er et tilløbsstykke, og med fremtidens energi som tema vil der også være stor dansk interesse og mange, der kan få stor gavn af sommerruten til Astana.

Der ventes millioner af besøgende til World Expo 2017, og Finnair ser frem til at tilbyde europæiske og nordamerikanske kunder rejse til Expo via Helsinki.

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz