Finnair åbner på Xi’an og Hanoi

FinnairA340Nu starter Finnair sine flyvninger til Hanoi og Xi’an og er det eneste flyselskab, som flyver direkte mellem de to byer og Europa.
Frem til slutningen af oktober har Finnair tre ugentlige flyvninger til de to byer.

”Det er en milepæl i Finnairs 90 årige historie. Nu flyver vi på 13 destinationer i Asien. Stærk økonomisk vækst i Kina og Vietnam, kombineret med øget appetit på udenlandsrejser på disse markeder, er drivkraften bag vores Asien-strategi”, siger skandinavienschef Kenneth Gillberg.

Finnairs Asien-satsning er bygget op i løbet af de seneste 20 år. Helsingforsbasen giver et geografisk fortrin på de korteste ruter. Ud over Xi’an og Hanoi har Finnair ruter til Bangkok, Beijing, Congqing, New Delhi, Hong Kong, Nagoya, Osaka, Shanghai, Singapore og Tokyo.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.