Finnair får Wi-Fi på langrutefly

0

Finnair business passager ipadLUFTFART: Til maj næste år forventes alle Finnairs langrutefly at have Wi-Fi – servicen bliver gratis for rejsende på business class. Der kommer også Wi-Fi på flere af selskabets fly på de europæiske ruter.

Oneworld-medlemmet begyndte sidste år at modtage de første af sine 19 bestilte Airbus A350 til selskabets langruter til navnlig Fjernøsten.

Men fra oktober og frem til næste forår installeres der også Wi-Fi på selskabets ældre Airbus A330 langrutefly – ligeledes kommer tilbuddet på en række af de fly, Finnair bruger på sine europæiske flyvninger.

Ud over internet-adgang styrker Finnair også sin in flight underholdning med bl.a. direkte TV-kanaler, oplyser selskabet.

Wifi er gratis for selskabets rejsende på business class samt bl.a. indehavere af Plus Gold og Platin-kort. Rejsende på economy kan betale fem euro i timen eller 15 euro for hele turen for at blive koblet på muligheden.

Finnair har årligt over 10 mio. passagerer og ruter til 17 lufthavne i Asien samt mere end 60 i Europa. Selskabet har også enkelte langruter til USA.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz