Finnair havde premiere i Billund Lufthavn

0
Første Finnair-flyvning blev i går budt velkommen i Billund Lufthavn.
Første Finnair-flyvning blev i går budt velkommen i Billund Lufthavn.

LUFTFART: Mandag lettede det første Finnair fly fra Billund Lufthavn – dermed har Oneworld-medlemmet daglig rute fra Helsinki til Danmarks næststørste lufthavn.

Den nye Finnair-rute er godt nyt for hele Vestdanmark – ikke mindst de mange jyske virksomheder med forretningsforbindelser i Asien eller Finland. Nu er der direkte adgang til Finnairs forbindelser til Asien og Finland, noterer Billund Lufthavn.

”Vi glæder os meget over Finnairs åbning – vi har længe arbejdet på atter at få en direkte forbindelse til den finske hovedstad. Fra Finnairs base i Helsinki er der gode muligheder for at komme hurtigt til det østligste Europa samt Asien, hvilket vil komme erhvervslivet i hele Vestdanmark til gode,” siger Kjeld Zacho Jørgensen, Billund Lufthavns adm. direktør.

Siden nyheden blev lanceret sidste sensommer har Finnair set frem til åbningen mellem Helsinki og Billund.

”Det er virkelig en stor dag for Finnair i Danmark. Det er stort at se vores samarbejde med Billund Lufthavn få luft under vingerne i dag. Jeg er virkelig glad for, at Vestdanmark nu også kan få glæde af den stigende efterspørgsel på vores rutenetværk til Asien, og vi har store forventninger til den nye rute,” sagde Finnair Danmarks landechef, Robert Öhrnberg, ved åbningen i går.

Ud over Finnairs forbindelser til Asien, åbner den daglige rute også for 18 af Finnairs destinationer i Finland, fem til Rusland og fire til Baltikum.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz