Finnair lukker rute til Miami

Det finske flyselskab har valgt midlertidigt at stoppe sin rute til Miami i højsæsonen, men regner med at genoptage den til oktober.

Baggrunden for omlægningen er, at Finnair lider under en midlertidig mangel på flyvende personale og på langrutefly. Ud over lukningen af Miami-ruten vil Finnair i maj aflyse to ugentlige flyvninger til Chicago.

“Vi beklager over for vores kunder og gør hvad vi kan for at sikre dem de bedst mulige alternativer, siger Finnairs COO Juha Järvinen. “Vi kontakter alle kunder med bookinger på de berørte fly for at hjælpe. Hvis det ikke er muligt at find et tilfredsstillende alternativ, kan kunden få billetten refunderet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.