Finsk flystrejke udsat

finnairStrejken som truer flytrafikken den 7. – 8. maj er af de involverede parter udsat til den 19. og 20. maj på opfordring af rigsmæglingsmanden.

Årsagen til udsættelsen er, at der er behov for mere tid tid til at afslutte de igangværende forhandlinger.

Arbejdsgiveren anser strejken for at være ulovlig og har indbragt sagen for Arbejdsretten. Domstolen ventes at komme med sin kendelse i denne uge.

Der er tale om en sympatistrejke, som berører både Finnair og Finnairs underleverandører. Baggrunden er arbejdsvilkårene i Airpro, som leverer flyhandling.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.