Fire millioner over Atlanten med Norwegian

Norwegian har nu rundet over fire millioner passagerer på sine transatlantiske flyruter siden starten i Skandinavien i 2013. Siden er London Gatwick kommet til i 2014.

Lavprisselskabet startede i slutningen af 2016 non-stop flyvninger mellem Paris og destinationer i USA og til juni skal der åbnes fire nye ruter med udgangspunkt i Barcelona.

Flyvningerne mellem England og USA forøges med 55% til sommer ud over 10 nye ruter med 38 ugentlige atlantflyvninger fra Edinburgh, Belfast, Cork, Shannon og Dublin.

CEO Bjørn Kjos: “At runde fire millioner passagerer på mindre end fire år viser hvilken stor efterspørgsel, der er for økonomiske Atlanterhavsflyvninger. Norwegians tilbud er ikke kun til fordel for de rejsende, men også for økonomien i både Europa og USA, da vi bringer flere turister, der vil bruge flere penge og skabe basis for flere jobs”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.