First Hotel Europa i Aalborg skifter ejer

FIRST HOTEL EUROPA - AalborgBåde ejerskab og drift af det store hotel overgår til en gruppe private investorer. Hotellet, som deler adresse med Aalborg Kongres & Kultur Center, fortsætter med Kuno Becker-Rasmussen som direktør.

Fra 1. oktober overtages First Hotel Europa i Aalborg af den 9-mands investorgruppe, som i 2002 stod bag opførelsen. Hotellet fortsætter som en del af First-kæden på franchise-basis.

Direktør Kuno Becker-Rasmussen: ”I praksis bliver det en helt udramatisk overdragelse af medarbejdere, kunder og leverandører. Investorgruppen og jeg har en fælles forståelse for, hvad der er realistisk og muligt, men deler også visionen for hotellets udvikling”.

”Det er ambitionen, at First Hotel Europa skal være et lokalt flagskib, der som en viderebygning af det arbejde, der er gjort hidtil, kan fortsætte med at levere service og gæsteoplevelser af en meget høj standard”, siger bestyrelsesformand Niels van Wyhe.

First Hotel Europa har 168 værelser, og det er tanken, at der allerede nu skal investeres i modernisering af det blot 10 år gamle hotel.