Flere børn lærer at svømme på ferien

svømmeskole apolloApollos svømmeskoler tiltrak sidste 352 børn og 46 voksne. I år ser det ud til, at antallet bliver markant højere. Igen i år tilbyder Apollo undervisning af bl.a. den professionelle svømmer Lotte Friis.

Antallet af tilmeldinger er steget med 60% sammenlignet med samme tid sidste år – og det selv om mange først melder sig, når de står på destinationen.

”Der er mange danske børn, og i øvrigt også voksne, som enten slet ikke kan svømme eller svømmer dårligt. Da vi lancerede Mondo Family-konceptet var det derfor naturligt at tilbyde en svømmeskole. Og det har vist sig at være utroligt eftertragtet. Faktisk har vi måttet melde udsolgt flere gange,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

I alt 352 børn tog de første svømmetag på Apollos svømmeskoler sidste år, mens 46 voksne deltog for enten at lære at svømme eller få bedre vilkår i og under vandet.
Denne sommer tilbyder Apollo svømmeskoler på alle Apollo Mondo Family familiehoteller samt Apollo Mondo Selected.

vømmeskolerne er tilrettelagt i samarbejde med den svenske svømmeskole Trampoolin, som har stået for uddannelse af de professionelle instruktører på svømmeskolerne.

Apollo trækker også på Lotte Friis kyndige undervisning i efterårsferiens svømmeskole på Apollo Mondo Family hotellet Kaya Side i Tyrkiet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.