Flere booker vinterferie

vinterferieSupersaver mærker, at flere planlægger vinterens rejser. Bookingerne er vokset med over 50% i forhold til  året før.  Det er især Thailand og USA, der lokker.

”De rejsende har lært at være ude i god tid. Dels for prisens skyld, men også om tilgængelighed”, siger kommunikationschef for Supersaver, Marléne Wallberg Banffy.

Rejser til USA topper igen listen tæt fulgt af Thailand. Samtidig har flere danskere opdaget andre varme destinationer som De Forenede Arabiske Emirater, der tidligere ikke var med på top 10, men nu er på en syvendeplads.

Top 10 for rejser fra 1. november til 31. december: 1. (1) USA, 2. (3) Thailand, 3. (5) Spanien, 4. (2) Tyskland, 5. (4) Storbritannien, 6. (6) Frankrig, 7. (11) De Forenede Arabiske Emirater, 8. (7) Tyrkiet, 9. (8) Italien og 10. (10) Sydafrika.

Tallene i parentes vises placeringen i samme periode 2013.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.