Flere danskere i svenske forlystelsesparker

En af de tre parker der satser på Danmark er Astrid Lindgrens Verden, hvor man kan opleve Emil i Lønneberg i levende live.

De tre største forlystelsesparker i Sverige, High Chaparral, Liseberg og Astrid Lindgrens Verden, vil arbejde mere med at tiltrække danskerne. Aldrig før har de tre parker tiltrukket så mange danske besøgende, og tendensen ser ud til at vare ved.

Cowboylandet High Chaparral, med saloons, Dalton-brødrene og andre cowboys samt rigtige heste. Liseberg med vilde forlystelser og smuk svensk sommernatur. Og unikke Astrid Lindgrens Verden med Pippi, Emil, Ronja Røverdatter og Brødrene Løvehjerte. Villa Villekulla, Katholt, Mattisborgen og Nangijala.

”De tre forlystelsesparker har en bred vifte af oplevelser med historiefortælling, kreativitet og underholdning i verdensklasse. I glæde over, at flere og flere danskere besøger dem, ønsker de og Visit Sweden at skabe yderligere opmærksomhed på det danske marked ved at tilbyde et tag-selv-bord af tre forskellige kvalitetsparker, der supplerer hinanden og ligger så tæt på Danmark”, siger Anna Kron Boysen fra Visit Sweden.

Liseberg har siden 2014 haft en markant stigning i interesse og besøg til parken fra danskerne. Omkring 10% af Astrid Lindgrens Verdens gæster er danske besøgende og har været det de seneste fem år, og det samme gælder for High Chaparral. Nu er de tre parker gået sammen i et forstærket samarbejde for at gøre endnu mere opmærksom på sig selv, det gode børnevenlige udbud i Sydsverige og samtidig på de forskelligheder, som parkerne repræsenterer:

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.