Flere danskere på skiferie

skistarJanuarbookingerne fra Danmark til SkiStars rejsemål i Sverige og Norge er fra 14. juli til og med 17. august steget med 35% i forhold til samme tid sidste år.

”Det ser ud til, at den bedste måde at køle sig oven på i sommervarmen har været at booke en skiferie. Januar-bookingerne til Sälen, Åre, Trysil og Hemsedal er steget med hele 35% i de seneste uger, og de klassiske vinterferieuger bliver som sædvanlig booket i et fint tempo”, siger Linda Morell, reklame- og PR-chef hos SkiStar AB.

”Vi byder den tidlige interesse for januar-ugerne varmt velkommen – det er en skøn tid i fjeldene, som vi har gjort en indsats for, at flere gæster skal få øjnene op for. Frostgrader, mere plads på skibakkerne, prisgunstigt logi og gode tilbud til børnefamilier med gratis skiudlejning og skiskole tror vi har været afgørende”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.