Flere Egypten-rejser til vinter

Danskernes lyst til at holde ferie i Egypten er nærmest eksploderet. Endnu inden skolebørnene er gået på sommerferie, indsætter Spies tusinder af ekstra vinterrejser fra København og Billund til Sharm el-Sheik og Hurghada. I forhold til sidste års antal rejser til Egypten har Spies øget kapaciteten med ca. 150%.

 

”Egypten er blevet interessant specielt for mange børnefamilier, som ellers sværger til De Kanariske Øer om vinteren. Rejsemålet har garanti for sol, hotellerne er i topklasse til en god pris og har det, som danskerne er helt vilde med lige nu: All Inclusive. Ca. 75% af vores gæster til Egypten vælger denne ferieform, hvor alt er betalt hjemmefra”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

 

For fem år siden udgjorde All Inclusive-rejserne ca. 3% af Spies’ sommerproduktion. I denne sommer er dette tal vokset til 15%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.