Flere flyver med Norwegian

Fra den nye danske base fløj Norwegian i sidste måned med 95.000 passagerer, mens selskabet i alt transporterede 861.530 rejsende til og fra Skandinavien. Størst var væksten i Norge, der bød på en passagermæssig fremgang på 23 %. Det er især de norske indenrigsruter, der bærer fremgangen.

 

” I Danmark har vi etableret hele 22 ruter i løbet af kort tid og ser en kraftig passagervækst fra de foregående måneder. I Sverige er kabinefaktoren forbedret kraftigt fra sidste år med en stigning på 11 procentpoint fra 70 til 81 pct. Vi fløj længere ruter og driften var mere effektiv end året før. Samlet set går vi ind i sommermånederne med 20 ruter mere i Skandinavien end vi havde i sommeren 2008. Det er med andre ord flere grunde til, at vi er utrolig godt tilfredse med selskabets udvikling,” siger flyselsskabets topchef, Bjørn Kjos.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.