Flere flyver med Norwegian

Fra den nye danske base fløj Norwegian i sidste måned med 95.000 passagerer, mens selskabet i alt transporterede 861.530 rejsende til og fra Skandinavien. Størst var væksten i Norge, der bød på en passagermæssig fremgang på 23 %. Det er især de norske indenrigsruter, der bærer fremgangen.

 

” I Danmark har vi etableret hele 22 ruter i løbet af kort tid og ser en kraftig passagervækst fra de foregående måneder. I Sverige er kabinefaktoren forbedret kraftigt fra sidste år med en stigning på 11 procentpoint fra 70 til 81 pct. Vi fløj længere ruter og driften var mere effektiv end året før. Samlet set går vi ind i sommermånederne med 20 ruter mere i Skandinavien end vi havde i sommeren 2008. Det er med andre ord flere grunde til, at vi er utrolig godt tilfredse med selskabets udvikling,” siger flyselsskabets topchef, Bjørn Kjos.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.