Flere livreddere til Vesterhavet

fea76b_Livredder_og_dreng_med_kikkertTrygFonden og Varde Kommune har indgået et samarbejde, der sender livreddere til Hvidbjerg Strand i Blåvand otte uger i sommerferieperioden

Det betyder, at specialuddannede livreddere fra TrygFondens Kystlivredning vil være til stede på stranden i højsæsonen fra den 20. juni til den 13. august 2016. Som led i aftalen bliver TrygFondens karakteristiske rød- og hvidstribede livreddertårn sat op ved stranden. Tårnet skal fungere som livreddernes arbejdsplads og vil indeholde det livsvigtige udstyr, som livredderne har brug for – herunder rescueboard, hjertestarter og andet førstehjælpsudstyr.

Ud over livreddende indsatser vil livredderne også kunne hjælpe med almindelig førstehjælp og viden om forebyggelse af drukneulykker. De vil være på Hvidbjerg Strand hver dag mellem kl. 11 og 19.

TrygFonden har i forvejen kystlivreddere tilknyttet 35 strande og havnebade, og her havde de i sidste sæson over 60.000 indsatser, hvoraf 27 aktioner, hvor personer har været i livsfare.

Indkvarteringen af livredderne under deres otte uger lange ophold i Varde Kommune er kommet på plads gennem en aftale med Blåvand/Ho Handels & Erhvervsforening i samarbejde med Steen Slaikjær.

Varde Kommune har i forvejen to livreddertårne i samarbejde med TrygFonden. De står ved Vejers og Henne Strand.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.