Flere livreddere til Vesterhavet

fea76b_Livredder_og_dreng_med_kikkertTrygFonden og Varde Kommune har indgået et samarbejde, der sender livreddere til Hvidbjerg Strand i Blåvand otte uger i sommerferieperioden

Det betyder, at specialuddannede livreddere fra TrygFondens Kystlivredning vil være til stede på stranden i højsæsonen fra den 20. juni til den 13. august 2016. Som led i aftalen bliver TrygFondens karakteristiske rød- og hvidstribede livreddertårn sat op ved stranden. Tårnet skal fungere som livreddernes arbejdsplads og vil indeholde det livsvigtige udstyr, som livredderne har brug for – herunder rescueboard, hjertestarter og andet førstehjælpsudstyr.

Ud over livreddende indsatser vil livredderne også kunne hjælpe med almindelig førstehjælp og viden om forebyggelse af drukneulykker. De vil være på Hvidbjerg Strand hver dag mellem kl. 11 og 19.

TrygFonden har i forvejen kystlivreddere tilknyttet 35 strande og havnebade, og her havde de i sidste sæson over 60.000 indsatser, hvoraf 27 aktioner, hvor personer har været i livsfare.

Indkvarteringen af livredderne under deres otte uger lange ophold i Varde Kommune er kommet på plads gennem en aftale med Blåvand/Ho Handels & Erhvervsforening i samarbejde med Steen Slaikjær.

Varde Kommune har i forvejen to livreddertårne i samarbejde med TrygFonden. De står ved Vejers og Henne Strand.

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.