Flere motionerer på ferien end i hverdagen

På ferien er der bedre tid til at dyrke hinanden og sig selv, hvilket mange danskere tilsyneladende udnytter.

Særligt vandreture, nogle baner i hotelpoolen og løb er yndet motion på ferien, viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

86% af danskerne dyrker motion i hverdagen, mens 94% dyrker motion, når de er på ferie. 51% motionerer med regelmæssige gåture i hverdagen og 56% på ferien, mens 30% cykler og 24% dyrker fitness eller styrketræning.

På ferien dyrker 17% svømning, mens færre cykler eller løber mere end derhjemme: ”At gå eller løbe en rask tur, kan man gøre alle steder. At det så måske er sjovere på ferien, fordi man kan bevæge sig i nye og omgivelser er en anden sag. Men svømning hører for mange danskere til på ferien. Og når vi har kunder direkte på mailen eller telefonen, og de skal tage stilling til hotel, så er det ganske ofte poolen og evt. mulighed for svømmeskole, der bliver afgørende”, siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Selv om fitness og styrketræning efterhånden er en folkesport, så er det kun små 5%, der udnytter hotellets fitnessrum, når de er på ferie.

”Problemet er, at den slags træning ofte foregår inden døre, og danskere på ferie vil altså være udendørs. På de hoteller, der har udendørs træningsfaciliteter og på vores sportshoteller bliver maskinerne dog flittigt brugt – også i dagtimerne”, tilføjer Glenn Bisgaard.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.