Flere online hos Riis Rejser

”Lige nu sender vi 25.000 kataloger til faste kunder, men for første gang i avisformat. Det signalerer en varig omlægning af vores markedsføring, hvor internettet vinder frem. I år har hver fjerde af vore gæster booket online. Vi regner med det tal vil stige. Samtidig er det at have et katalog under sofabordet halve og hele år ved at være overstået kapitel. Vi vil mere rapt i dialog med vore kunder”, siger han. ”Vi regner med en stigning på 5-10% om året af kunder, der bruger online booking. Kunderne har mulighed for at sidde hjemme og tilrettelægge ferien. Det giver kortere beslutningsveje. Og så skal vi hyppigere ud måske med færre tilbud”, siger Søren Riis. Han tilføjer, at bureauet kommer sidst på året med et katalog i mere traditionel udgave.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.