Flere på traditionel busrejse

I hvert fald kan Riis Rejser notere, at en række af de mest traditionsrige rejsemål i indeværende forår har haft en stigning i antallet af gæster på omkring 40%.

"Jeg tror årsagen ligger lige for: Tiden kalder ikke på eksperimenter. Der er lavvande i udbyttekassen hos mange middelklasse seniorer, der måske har brugt renter og udbytte til at holde ferie for tre-fire gange om året. Nu udebliver afkastet af værdipapirerne. Så skærer man for en stund ned for rejseambitionerne og vender sig mod de traditionelt sikre, nære og billigere rejsemål", siger Søren Riis, der også noterer sig, at Riis Rejsers træer ikke vokser ind i himlen af den grund.

 

”Vi har kunnet notere en nedgang på f.eks. de dyrere, oversøiske rejser. Det er blandt andet disse kunder, der nu enten har lidt færre- eller i hvert fald ønsker bruge færre penge på rejseoplevelser for tiden. Her er den kvalificerede busrejse et godt alternativ”, siger Søren Riis.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.