Flere passagerer med DFDS

0

DFDS Pearl Seaways oslo fjordTURISME: Mere fragt og flere passagerer på rederiets færger giver det hidtil bedste resultat for DFDS i tredje kvartal.

Koncernchef Niels Smedegaard er “supergodt tilfreds” med det rekordhøje resultat, som har flere årsager: ”For det første har vi arbejdet med kundefokus en årrække og investeret betydeligt i træning, kundeundersøgelser, setup og service.”

”Når den organiske vækst ender på 11 pct. i det økonomiske miljø, vi har i Europa lige nu, så er det, fordi vi tager markedsandele”, siger Niels Smedegaard til Ritzau Finans. En anden årsag er effektiviseringer og besparelser.

Omsætningen voksede til 3,8 milliarder kr. i tredje kvartal fra 3,6 milliarder kr. i samme periode 2014, fremgår det af selskabets regnskab for tredje kvartal. Væksten var drevet af højere fragtvolumen og 11 pct flere passagerer.

DFDS største passagerrute er den daglige forbindelse i hver retning mellem København og Oslo – den havde sidste år 750.000 passagerer.

På bundlinjen tjente DFDS 572 mio. kr. efter skat mod 351 mio. kr. i samme kvartal af 2014, hvilket er rekord for tredje kvartal for DFDS.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz