Flere penge at holde ferie for

Det er Gallup, som har lavet en undersøgelse for Belingske Business, hvoraf det fremgår, at danskerne har besluttet sig for at satse flere penge på sommerferien i år, end de gjorde i 2009, hvillket allerede nu kan bekræftes af rejsebranchen, som har gode salgstal for sommerferien.

 

Meningsmålingen viser, at 45% af de adspurgte vil bruge flere penge end sidste år, mens 34% regner med at bruge mindre, hvilket direktør Lars Thykier i Danmarks Rejsebureau Forening er særdeles glad for.

 

Han kalder det meget positive tal – ikke mindst fordi danskerne endnu ikke har set de ventede skattelettelser endnu og han regner med, at når effekten af lettelserne går op for danskerne, vil de sikkert øge feriebudgetterne yderligere.

 

På det punkt er han enig med turismeprofessor Henrik Halkier fra Aalborg Universitet, og det giver udsigt til et bedre år for rejsebranchen, som sidste år i en lang periode var ’på hælene’.

 

Det er sommerferierne, at danskerne satser på. Sidste år var 27% på vinterferie og dette tal er stort set uændret med hensyn til, hvor mange der har været- eller regner med at komme på vinterferie i år.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.