Flere søger til Caribien

”Sidste vinter kom hver uge otte fly til Phuket fra Danmark. I år kommer der kun syv. Det sidste er omdirigeret til Punta Cana i Den Dominikanske Republik”, fortæller Spies kommunikationschef Torben Andersen til ekstrabladet.dk.

 

Flere skifter Thailand ud med caribiske destinationer og passagererne på det ottende fly er charterturister fra blandt andet Spies og Star Tour.

 

”Mange har besøgt Thailand flere gange og har lyst til noget andet. Allerede nu er 70% af Punta Cana-rejserne solgt. Desuden har vi fordoblet antallet af rejser til Cancun i Mexico og her er ca. 60% solgt, siger Torben Andersen.

 

”Jyderne er mest vilde med Caribien, så fra Billund og Aalborg har vi fire fly om ugen, og 80% af pladserne er allerede væk. Første fly fra Aalborg til Punta Cana den 8. november blev udsolgt i juni, siger Torben Andersen.

 

Bravo Tours har også haft markant fremgang på sine caribiske destinationer.

 

”Vi har rekordsalg. Vi solgte 142 rejser til De Dansk Vestindiske Øer på en dag. Heraf var 137 med afrejse inden jul”, fortæller informationschef Bent Bernardi Sørensen fra Bravo Tours. Det er Bravo Tours anden sæson med De Dansk Vestindiske Øer. Sidste år sendte Bravo Tours 6.000 gæster til destinationen, og meget tyder på større interesse i år.

Skrevet af Flemming Juul