Flere singler rejser alene

PR-manager Rikke Koks Andreassen fra Apollo Rejser siger til avisen 24Timer, at man ser alt fra den 35-årige kvinde, der har lyst til at læse bøger på en solbeskinnet strand til yngre mænd, der rejser ud for at møde ligesindede, skriver politiken.dk. Apollo er en af de rejsearrangører, der oplever flere og flere singler tage på soloferie.

 

Moderne menneskers moderne liv opfordrer til selvstændighed og gør det legitimt med et singleliv, hvor den enkelte kan opfylde sine individuelle behov. Hertil kommer en stigende interesse hos par i at tage på ferie hver for sig for at udleve forskellige interesser, forklarer sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal Hansen.

Hos Star Tour har man registreret en vækst på 20% på solorejser de seneste fem år, beretter salgsdirektør Stig Elling. Han nævner dog at flere singler slår sig sammen for at undgå den fordyrelse, der hænger sammen med at rejse og bo alene. Han anslår at det koster mellem 1.000 og 2.000 kroner ekstra at solorejse på grund af, at man normalt skal betale for et dobbeltværelse.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.