Flere singler rejser alene

PR-manager Rikke Koks Andreassen fra Apollo Rejser siger til avisen 24Timer, at man ser alt fra den 35-årige kvinde, der har lyst til at læse bøger på en solbeskinnet strand til yngre mænd, der rejser ud for at møde ligesindede, skriver politiken.dk. Apollo er en af de rejsearrangører, der oplever flere og flere singler tage på soloferie.

 

Moderne menneskers moderne liv opfordrer til selvstændighed og gør det legitimt med et singleliv, hvor den enkelte kan opfylde sine individuelle behov. Hertil kommer en stigende interesse hos par i at tage på ferie hver for sig for at udleve forskellige interesser, forklarer sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal Hansen.

Hos Star Tour har man registreret en vækst på 20% på solorejser de seneste fem år, beretter salgsdirektør Stig Elling. Han nævner dog at flere singler slår sig sammen for at undgå den fordyrelse, der hænger sammen med at rejse og bo alene. Han anslår at det koster mellem 1.000 og 2.000 kroner ekstra at solorejse på grund af, at man normalt skal betale for et dobbeltværelse.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.