Flere skinyheder i Norge

skinyheder i norgeMed en sæson på seks måneder og gode sneforhold det meste af tiden får flere øje på de norske skianlæg.

Da Hafjell er vært for ungdoms-OL i februar har man gjort flere store investeringer til i alt 80 millioner norske kroner. Den største investering er et nyt snekanonanlæg på sydsiden af bjerget, hvilket giver større snesikkerhed.

En anden stor nyhed er en helt ny skicrossbane og desuden anlægges en slopestylebane.

Kvitfjell bliver et af Norges mest komplette alpinanlæg bl.a. på grund af et betydeligt større off piste område. Det er sket efter udtynding af skoven på den vestlige og østlige del af bjerget. Desuden bliver børneområdet ved velkomstcentret mange gange større.

I Norefjell er vinterens største nyhed et nyt snekanonanlæg i Gamleveien, som sikrer tidlig åbning. Desuden en ny lift og en ny park med belysning til aftenkørsel.

Den store nyhed på familiedestinationen Skeikampen er øget fokus på topture. Blandt andet med en fast ugedag til guidede ture og udlån af udrustning. En anden nyhed er personlige trænere i skiskolen.

Norges ældste skianlæg i Geilo regner med at åbne for træningsgrupper allerede i morgen, lørdag den 12. september. Det er muligt dels på grund af en ny snekanon, som kan lave sne i plusgrader, men også fordi sne fra sidste sæson har været lagret gennem sommeren under et specielt overtræk.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.