Flere svenske børn med på ferie

På Spies feriefly udgør børnene 14% af gæsterne – ligegyldigt om det er til Mallorca eller det fjerne Thailand.

Svenskerne er de bedste i Norden til disciplinen ’med mor og far på solferie’. Hver gang 100 svenske børn mellem 2 og 11 år er med i et feriefly, er 93 danske børn det samme, mens kun 86 børn fra Norge tager af sted. For Finland er tallet nede på 80.

Det fremgår af en undersøgelse, som Spies har deltaget i sammen med sine søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland. Børn mellem 2 og 11 år udgjorde i fjor 14% på Spies flyvninger med Thomas Cook Airlines. Dertil kommer ca. 4.000 spædbørn mellem 0-2 år.

”Det er svært at pege på en årsag til, at svenskerne oftere tage børn med på ferie. Det er et faktum, at svenske kvinder føder flere børn (1,89) end danske (1,85). De bliver dog begge slået af de norske kvinder med 1,92 børn. Årsagen kan heller ikke være prisen – prisstrukturen med børnerabatter er meget lig hinanden i de nordiske lande”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.