Flere tyskere i danske feriehuse

Flemming Løsager Andersen, der er direktør for udlejningskæden, siger i en pressemeddelelse, at det er den solide tyske økonomi, som ligger bag den øgede rejselyst i vores naboland. Han forudser mangel på sommerhuse, hvis efterspørgslen fortsætter som den er begyndt, skriver berlingske.dk.

 

Bundfradraget for udlejning af sommerhuse ud hævet fra 10.000 til 20.000 kroner for udlejning gennem et bureau og Flemming Løsager Andersen håber, at omkring 6.000 flere vil leje ud. Siden 2007 har det udbudte antal feriehuse været faldende, indtil det jævnede sig sidste sommer.

Skrevet af Flemming Juul

Flere tyskere i danske feriehuse

Det sker ifølge Dansommers salgschef, Niels Svendsen, efter 15 år med vigende interesse for at holde ferie i de danske sommerhuse. I hvert fald i juni og juli er der sket en betydelig vækst i den danske sommerhusudlejning til tyske kunder, skriver borsen.dk.

 

Væksten er i størrelsesordenen 20% og det har betydet, at efterspørgslen nu har nået et niveau, hvor udlejningsselskaberne mangler ledige sommerhuse for at kunne dække det samlede behov.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.