Flest booker ferie kl. 16.00

Peder Hornshøj.

Peder Hornshøj.

”Der er bestillinger døgnet rundt, men kurven topper for internetbestilling af rejser klokken 16.00. Jeg ventede, at flere bestilte, når børnene var lagt i seng – men det er ikke virkelighed, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Statistikken viser dog, at Bravo Tours hjemmeside har flest besøgende om aftenen: ”Vi har mange besøgende om aftenen, men her søger Familien Danmark efter tilbud. Der er mange, der bestiller om aftenen, men nogle har brug for lige at vende det hele en gang til og bestiller dagen efter”, mener Peder Hornshøj.

På telefonen mærker bureauet også en stigende interesse for årets sommerferie: ”Danskerne ringer hele dagen, men det topper, når telefonerne åbner kl. 09.00. Mange har lige et spørgsmål eller vil have hjælp til at vælge det helt rigtige hotel. Det er personlig service, som man kun kan få ved at tale med en af vores rejsekonsulenter. Selv om internettet har givet mange muligheder, har det næsten også givet uoverskueligt mange valg”, siger direktøren.

”Der er kunder i vores butikker hele dagen, men her topper travlheden efter klokken 16.30, hvor mange er på vej hjem fra arbejde – og lige smutter forbi”.