Florida som alternativ i sommerferien

Florida har længe været populær hos danskere. Nu gør situationen på andre rejsemål, at den solrige stat i USA oplever endnu større efterspørgsel end nogensinde.

”Vi oplever en enorm efterspørgsel på Florida i øjeblikket – 20% højere end sidste år ved samme tid. Mit bedste gæt er, at Florida – ud over sol og attraktive udflugtsmål – opleves som et godt og trygt alternativ til rejsemål som Tyrkiet, Egypten og Tunesien, og herudover at man kan komme til Florida for meget rimelige penge. Spanien, som døjer med for lidt kapacitet, så priserne er skruet i vejret, er også medvirkende til, at Florida nyder stor popularitet”, siger Alexander Søderberg, direktør i USATours.

”Florida er et rejsemål, som både har gengangere og appellerer til nye gæster, der vil opleve noget andet end Europa og Thailand. Vi ser både, at familier og par i forskellige aldre søger Florida, og rejsemålet har fået nyt potentiale i den aktuelle situation”, siger Alexander Søderberg.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.