Fly evakueret af glødende iPhone

Ifølge det australske flyselskab Regional Express glødede en iPhone så voldsomt, at den udsendte kraftig røg kort efter flyet var landet i Sydney. Kabinepersonalet måtte bruge skumslukker mod den varme smartphone og sørge for, at flyet blev evakueret, skriver epn.dk.

 

Nu er sagen rapporteret og den udbrændte iPhone indlever et til Australian Transport Safety Bureau. Det er kendt at lithium-ion-batterier i mobiler og lap tops kan udvikle kraftig varme, og at apparatet kan smelte eller selvantænde.

 

Sony, H-P og Dell har måttet skifte batterier i hele produktserier på grund af overophedning, men det er såvidt vides første gang, en iPhone 4 overopheder.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.