Fly ramt af lyn måtte nødlande

Flyet var startet fra Kabuls lufthavn kl. 8.30, men måtte kort efter lande i Mazar-e Sharif Lufthavn i Afghanistan, fordi det blev ramt af et lyn.

 

Ekstra Bladets reporter Torsten Ruus var blandt passagererne og har berettet til avisen, at man oplevede voldsom turbulens og en særdeles ubehagelig landing, hvor flyet hoppede to gange. Efter landingen blev det oplyst, at flyet ikke var i stand til at fortsætte.

 

Flyet var på vej til Tyrkiet og ifølge Torsten Ruus var der ingen, der opdagede lynnedslaget. Ingen kom til skade og alle ombord tog situationen roligt.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.