Flyet blev forsinket – kaptajnen var låst inde

Widerøe_Q400_1Bagagen var lastet, passagererne på plads og kabinepersonalet stod klar til sikkerhedspræsentation, men flykaptajnen manglede. Han stod låst inde på sit hotelværelse.

Widerøes morgenfly (WF 433) fra Bergen til Stavanger blev forsinket. Årsagen var hverken tekniske problemer eller ’faglige møder’ – det var noget så usædvanligt som en indespærret flykaptajn, meddeler Bergensavisen ifølge boarding.no.

Widerøes informationschef Silje Brandvoll bekræfter historien: ”Jeg har fået tjekket historien, og det stemmer, at det var en pilot, som ikke kunne komme ud af sit hotelværelse. Døren var gået uhælpeligt i baglås, så der stod han”, fortæller en lattermild Silje Brandvoll til avisen.

En ny pilot blev tilkaldt og morgenflyet kom af sted til Stavanger hvor det landede klokken 08.24 – 14 minutter efter den oprindelige fartruteplan.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.