Flyhjælp til thailandske skoler

Thomas Cook Airlines Charity Team har overrakt donationer til Baan Yaplong og Wat Tham Wararam skolerne i Khao Sok regnskoven 200 km. nord for Phuket.

Tidligere har Thomas Cook og Spies doneret IT- og undervisningsmateriale og bygget et nyt skolebibliotek på Baan Yaplong skolen med ca. 150 børn.

”I denne omgang blev det til to gange 35.000 kroner, som blev anvendt til en ny legeplads til de mindste børn, anlæg af selvforsynende urtehaver, fiskedamme, samt nye toiletter”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Thomas Cook Airlines.

Charity teamet blev ledet af miljøchef Kim Houmark og bestod også af to engelsklærere fra Nivå skole, der for tredje år i træk underviste de thailandske lærere og elever i engelsk. Gode kundskaber i dette sprog kan hjælpe børnene fra det fattige område til jobs i den thailandske turistbranche.

Også Thai Airways bakkede charity-turen op. De ydede ekstra bagagevægt, så der kunne sendes ekstra tøj og legetøj med flyet fra København til Surat Thani.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.