Flykaprerne har givet op

Efter forhandlinger med de libyske myndigheder løslod de først kvinder og børn og siden alle passagerer – i alt 87 – men beholdt de syv besætningsmedlemmer som gidsler. Efter yderligere forhandlinger opgav de kapringen og forlod flyet, skriver jp.dk.

 

Flykaprerne blev tvunget til at lande i Libyen for at tanke brændstof for at nå deres endelige destination, Paris, men så langt kom de altså ikke.

 

Det menes, at kaprerne er oprørere fra Dafur-provinsen, hvor flyet blev kapret efter starten i Nyala. Der var tale om en Boeing 737 på vej til Sudans hovedstad Khartoum.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.