Flykapring på Cypern

egypt-hijacked-plane-2Et egyptisk fly på vej fra Alexandria til Cairo blev i morges kapret og tvunget til at lande på Cypern. Flyet landede i Larnaca International Airport klokken 8.50.

Der var efter de seneste opgørelser ved middagstid 55 passagerer og syv besætningsmedlemmer ombord på Egypt Airs Aiorbus A320-200, der blev parkeret i udkanten af lufthavnen.

Efter ganske kort tid gav flykapreren tilladelse til, at de fleste ombordværende kunne forlade flyet, hvilket foregik i ro og orden. Tilbage på flyet var to piloter, tre passagerer, en kabineansat og en sikkerhedsvagt.

Kapreren skulle angiveligt kræve et brev overbragt til hans eks-kone, der bor på Cypern. Brevet skal være overbragt af en af stewardesserne på flyet og eks-konen ankommet til lufthavnen.

Ifølge CNN er lufthavnen lukket, og alle flyvninger omdirigeres.

Larnaca ligger på den sydøstlige del af Cypern. Larnaca International Airport er øens største lufthavn.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.