Flypriser i frit fald

lufthavn-fly-osloFlyselskaberne kæmper indædt om kunderne. Det betyder lavere flypriser, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt.

Det seneste pristjek fra travelmarket.dk som udgiver Dansk Flyprisindex viser, at der er rekordbillige flybilletter til en række europæiske og oversøiske destinationer.

I pristjekket indgår 10 europæiske og 10 oversøiske rejsemål, og en lang række destinationer er i det billigste niveau registreret med afrejse i uge 16/2015.Det gælder blandt andet: Bangkok (fra København), Beijing (fra Billund), Dubai (fra København), Johannesburg (fra København), Rio (fra Hamborg) og Sydney (fra København).

Andre destinationer er i det billigste niveau nogensinde, og det er muligt at flyve fra København til Tokyo og tilbage igen for kr. 3.299.

Ikke overraskende kommer Ryanair ind på listen fra København med en rekordbillig flybillet til London til blot kr. 298 t/r med afrejse i uge 16.

Dansk Flyprisindex viser at gennemsnitsprisen til 10 oversøiske rejsemål er de laveste i fem år. For de 10 europæiske destinationer i Dansk Flyprisindex er gennemsnitspriserne ud af København, Aalborg, Aarhus, Billund og Hamburg også de laveste i fem år.

“Flypriserne til både europæiske og oversøiske destinationer ser ud til at være i frit fald, og med de faldende priser på brændstof og den intensiverede konkurrence, har vi ikke set bunden endnu,” vurderer direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.