Flyselskab lancerer ‘all-you-can-fly’ årskort

La_Compagnie_Boeing_757-200_at_CDGDet franske business-class flyselskab La Compagnie, som betjener New York fra London og Paris, tilbyder nu et ’all-you-can-fly’ program.

Selskabet tilbyder alle de rejser, man orker, til en samlet pris på 35.000 dollars – 230.000 kroner – for ubegrænset transatlantisk flyvning på det rene business class indrettede Boeing 757-200 inden for et år.

Første rejse og køb af årskortet skal ske inden 15. december 2017 og købet inkluderer en personlig concierge der tager sig af alle bookinger med flyene.

Ændringer og aflysninger af bookede flyvninger kan ske indtil tre timer før afgang uden omkostninger, men årskortet er personligt og kan ikke refunderes.

Der udbydes i første omgang 10 årskort for at markere flyselskabets to års jubilæum.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.