Flystyrt i Nepal koster 15 livet

Ud over nepalesere var der amerikanske og japanske turister ombord på flyet, som var undervejs til Lukla lufthavnen ved Mount Everest, men måtte vende om til Kathmandu på grund af dårligt vejr, skriver ekstrabladet.dk.

Årsagen til styrtet er endnu ukendt, og kraftigt uvejr gør det vanskeligt for redningsfolk at nå frem til vraget. Det antages, at det var uvejret, som tvang flyet ned.

Øjenvidner fortæller, at de så flyet styrte ned i Makawanpur-distriktet sydøst for Kathmandu og at flyet er splittet i småstykker.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.