Flytning af Euro-Centers hovedkvarter uden betydning for kunderne

”Euro-Center er vores service-netværk verden over og en selvstændig juridisk enhed i koncernen. Euro-Center har indtil videre haft hovedkontor i København, mens servicekontorerne er placeret rundt omkring i verden. Det er dette hovedkontor, som nu er flyttet til Prag.”

Europæiske Rejseforsikring vil fredag formiddag supplere med pressemeddelelse med budskabet om at det er "business as usual", siger Dan Landt, salgsdirektør i Europæiske ERV.

 

Euro-Center Holding har flyttet sit hovedkontor fra København til Prag for at opbygge nye muligheder. Den fysiske flytning og ansættelse af nye medarbejdere i Prag er fuldført. Firmaets beslutning om at flytte er strategisk. Intentionen er at komme tættere på fremtidige muligheder i Østeuropa og minimere omkostninger.

 

”Vores bestyrelse flytter Euro-Center Holding til Prag for at optimere processer og sikre at Euro-Center organisationen har en mere konkurrencedygtig position på det globale marked,” siger koncernchef Mads Fischer.

Efter Euro-Center Holdings flytning til Prag med adressen K?ižíkova 36a, er kontoret i København nu næsten tomt, tilføjes det.

 

Siden 1971 har Euro-Center været den eksterne arm for rejsende, forsikringsselskaber og Alarm Center. Alle kontorer har skandinaviske medarbejdere, som taler de lokale sprog og kender sygehusvæsenet og retssystemet på stedet.

Skrevet af Henrik Baumgarten