Følg Kevin Magnussens Formel 1 løb

Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen.

Top Tours er medejer af motorsportsrejsebureauet Rapido Travel og tilbyder rejser til alle Formel 1 løb med Kevin Magnussen og Renault som nyt trækplaster

Top Tours forestår alt omkring flyrejser, hoteller og transporter og Rapido Travel sikrer at gæsterne både før, under og efter en motorsportsrejse får kyndig vejledning og en unik oplevelse.

Adm. direktør Martin Bisp: ”Med ejerskab og nært samarbejde imellem Top Tours og Rapido Travel kan vi nu gøre motorsportsrejser interessant for endnu flere. Hvor rejserne tidligere primært var for de meget entusiastiske kan vi også tilbyde pakkerejser med yderligere ferieophold”.

”Det kunne være en Formel 1 rejse til natløbet i Singapore som forlænges med rundrejse eller strandferie på Bali, i Thailand eller Borneo. En anden mulighed kan være at oplevelser på Monza, Barcelona eller Monaco, der kan forlænges med et ferieophold eller et krydstogt. Abu Dhabi Grand Prix kan kombineres med ferie på Maldiverne og Silverstone Grand Prix kan forlænges med ekstra dage i London”.

”Et fokus for Rapido Travel og Top Tours bliver videreudvikling af skræddersyede angementer for foreninger, klubber, netværksgrupper og virksomheder”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.