Første direkte fly til CPH fra Kina

beijing-capitalBeijing Capital Airlines lander i dag i Københavns Lufthavn. Det er første gang et kinesisk flyselskab flyver direkte mellem Danmark og Kina.

Etableringen af direkte ruter mellem København og Kina skyldes et samarbejde mellem Global Connected, Københavns Lufthavne A/S og Udenrigsministeriet.

”Vi arbejder hele tiden for at udbygge vores kommercielle relationer med resten af verden. Derfor er jeg glad for de nye ruter til og fra Kina og udsigten til købestærke kinesiske turister, samt mulighed for flere kinesiske investeringer,” siger udenrigsminister Kristian Jensen.

I første omgang kommer det kinesiske flyselskab med ca. 3.500 chartergæster fra rejsebureauet Caissa, men der arbejdes på at gøre ruten permanent:

”Vi ved, at kinesiske turister bruger to-tre gange så mange penge som den gennemsnitlige turist, og det kan få stor betydning for turismen i hele Danmark, hvis vi får etableret en luftbro til Kina,” siger adm. direktør Thomas Woldbye, Københavns Lufthavne A/S.

De 3.500 kinesere besøger Danmark i september og oktober. De kommer fra Hangzhou og Beijing.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.