Fokus på mellemstore byer for nye Atlantruter

Norwegian planlægger transatlantiske flyruter fra flere mellemstore byer i USA, som ikke i forvejen har direkte fly til Europa.

Det sagde Norwegians CEO Bjørn Kjos til ATW da der blev talt om at indsætte selskabets kommende Airbus A321neo LR (Long Range) på visse transatlantiske ruter, ligesom typen giver mulighed for ruter fra Skandinavien til Indien og store dele af Asien.

Han mener ikke, passagererne vil være tilbageholdende med at flyve så langt med fly, der kun har en midtergang: “Vi flyver fra Skandinavien til Dubai i dag, og det er ikke noget problem”. Han understreger, at flyrejsen til Indien kun vil være halvanden time længere.

Bjørn Kjos kunne ved samme lejlighed bekræfte rygterne om at to af de kommende destinationer i USA vil være Providence, Rhode Island, og Stewart International Airport i New York State.

Stewart ligger 60 kilometer nord for Manhattan og i et område med et stort outlet mall og et kommende Legoland.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.