Forbudt at bygge sandslot

I Eraclea, som ligger i nærheden af Venedig, skal man passe godt på sine børn, hvis man tager dem med på stranden. Her har de lokale myndigheder nemlig forbudt byging af strandslotte fordi de ’forhindrer trafikken på stranden’, skriver Aftenposten.

 

Siden de italienske lokalpolitikere fik tilladelse til at indføre lokale regler, er det blevet nærmest umuligt at vide hvad, der er tilladt og ikke tilladt rundt om i Italien. Resultatet er nemlig blevet et kaos af regler som varierer fra sted til sted.

 

Ferierer man langs Italiens kyst bør man undlade at tage chancen med at gå fra stranden og ind i byen kun iført badetøj. Flere kystbyer har nemlig bestemt, at det skal være ulovligt at gå i bikini eller badebukser på gaden.

 

I italienske parker er reglerne mindst lige så specielle som på strandene:

 

For eksempel kan to personer helt lovligt sidde sammen på en parkbænk i byen Novara, men om de får selskab af en tredje person efter klokken 11 om aftenen, bliver alle tre lovbrydere.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.