Forskellige vaner for erhvervsrejsende

rejse-lufthavn-fly-passagerer-e1396932106522Når mænd tager på forretningsrejse vil hver tredje helst rejse alene, mens næsten halvdelen af kvinderne foretrækker at rejse med en eller flere kollegaer.

Flere mænd end kvinder kombinerer forretningsrejsen med ferie, viser en ny undersøgelse, som YouGov har gennemført på vegne af britiske easyJet.

Næsten halvdelen af danskerne har rejst med fly i forbindelse med deres arbejde. Langt de fleste er mænd. Mens 59% mænd rejser med fly i forbindelse med arbejdet, er det kun 36% kvinder og tilsyneladende foretrækker mænd i højere grad end kvinder fred og ro på flyet. 33% mænd svarer, at de foretrækker at rejse alene på forretningsrejse, mens det kun er 21% af kvinderne, der foretrækker at sidde alene i flyet.

42% vælger at forlænge forretningsrejsen med en fridag eller to i metropoler som London, Paris eller Berlin. Mens 45% af mændene har holdt en dag eller to fri i forbindelse med en forretningsrejse, er det kun 35% af kvinderne, der kombinerer ferie og forretning.

Næsten halvdelen af både mænd og kvinder fastslår, at rettidig afgang og ankomst er vigtigst. 28% fremhæver, at det er vigtigt, at ankomsten passer godt med fx et møde, mens 25% nævner fordelagtige priser som afgørende. Kun få nævner business class, loungeområde og faste aftaler med flyselskaber som vigtige.

Der er uenighed om vigtigheden af ekstra benplads. Her mener dobbelt så mange mænd som kvinder, at ekstra benplads er meget vigtigt.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.