Fortsat vækst for tysk turisme

Erfurt-Tyskland-Gislev-2Incoming-turismen til Tyskland vil stige stærkt de kommende år, og forventningerne ved udgangen af det kommende årti er en vækst fra 67,8 millioner i 2013 til 121,5 millioner udenlandske overnatninger, hvilket svarer til knap 80%.

”Deutsche Zentrale für Tourismus globale marketingarbejde for Rejselandet Tyskland har båret frugt. Med prognosen har DZT skabt basis for en kontinuerlig videreudvikling af strategien“, siger Klaus Laepple, formand for DZT’s bestyrelse. ”Resultaterne bekræfter DZTs kurs og afstikker rammen for nødvendige investeringer i fremtidige marketingaktiviteter”.

Petra Hedorfer, CEO for DZT: ”Vores hidtidige prognose fra 2010 var baseret på udviklingen fra 1995 til 2009 og kalkulerer med et volumen på 80 millioner udenlandske overnatninger i 2020. Med afsæt i forskningsmodeller, udarbejdet af bl.a. UNWTO og WTTC, venter vores analytikere nu en stærk vækst. Ud fra gennemsnitlig stigning på 3,5% er et potentiale på 121,5 millioner udenlandske overnatninger en mulighed i 2030“.

Den største vækst ventes at komme fra Europa med 37,3 millioner ekstra overnatninger. Fra de oversøiske markeder anser DZT en stigning på 16,1 millioner overnatninger indtil 2030 for mulig.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.