Fortsat vækst i Københavns Lufthavn

0

CPHlufthavn_web_532866yLUFTHAVNE: Københavns Lufthavn kan ikke undgå at sætte passagerrekord i år. De seneste måneders vækst fortsatte i november med over 2 mio. passagerer.

Væksten drives primært af den europæiske og interkontinentale trafik, men også indenrigstrafikken steg i november, oplyser lufthavnen.

Lidt over to mio. passagerer rejste gennem Københavns Lufthavn i november – en vækst på 12,2 pct. Samlet har der i årets første 11 måneder været en stigning på 3,2 pct. i passagertallet.

År til dato er 24,6 mio. passagerer rejst gennem Københavns Lufthavn. Det er 3,2 pct. flere end sidste år. År til dato er den interkontinentale trafik steget 2,7 pct., Europa-trafikken 3,8 pct., mens indenrigs er faldet 3,9 pct.

Københavns Lufthavns ti største destinationer er London, Stockholm, Oslo, Aalborg, Amsterdam, Paris, Helsinki, Berlin, Frankfurt og Milano.

I årets 11 første måneder har der været størst vækst på Milano-lufthavnen, 20,7 pct., og London-lufthavnene, 16,6 pct. – mens det største fald har været på Danmarks største indenrigsrute, København-Aalborg, der har haft 7,4 pct. færre rejsende i forhold til sidste år.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz