Forvandlet til eksklusivt mødested

GlostrupParkHotel_007.jpg-LXRodW1ibmFpbCA0MDB4NDAwI 1967 åbnede Danmarks første Esso Motor Hotel med 40 værelser og restaurant Gastronomique i Glostrup. Bygningerne blev siden en del af Glostrup Park Hotel, der nu er forvandlet til et hotel i international standard og eksklusivt møde- og konferencecenter.

Gennem tre år har Glostrup Park Hotel stået for to nybyggerier og omfattende ombygning og opgradering. I 2014 færdiggjordes første etape, og mødegæsterne indtog konferencecenteret ud mod Byparken. I dag åbnes anden etape med en ny værelsesfløj, nyt lobby- og receptionsområde og nyindretning af flere værelser.

Den samlede investering løber op i 175 millioner kroner, der gør hotellet mere eksklusivt, men også udvider kapaciteten med 6.400 kvadratmeter.

”Sidste år havde vi over 55.000 overnattende gæster, og flere end 25.000 besøgte det nye møde- og konferencecenter, Orangeriet. Det færdige resultat rammer møde- og konferencemarkedet perfekt,” fortæller Mikael Melander, direktør for Glostrup Park Hotel igennem 25 år.

”Vi har valgt at åbne nye muligheder med vores store konferencesal, der kan huse op til 300 personer. Samtidig kan næsten alle 26 mødelokaler opdeles på forskellige måder, så vi er fleksible og kan skræddersy faciliteterne,” siger Mikael Melander.

Hotellets restaurant La Cocotte er samtidig med udvidelsen blevet renoveret og nyindrettet. Under La Cocotte findes en af landets bedste vinkældre med tilhørende Enoteca, som tidligere i år blev nyindrettet.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.