Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk.

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Susanne Nordenbæk har været chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i Dansk Erhverv i fem år efter siden 1999 at have arbejdet i VisitDenmark, bl.a. som markedschef i USA og for VisitDenmarks kontor i London, skriver Jydske Vestkysten

Esbjerg Erhvervsudvikling formidler samarbejde mellem erhvervsliv, turisme, det offentlige, uddannelser og andre, der har fokus på innovation og vækst.

Susanne Nordenbæk meddelte forleden til turistmediet Standby.dk, at der absolut ingen dramatik lå bag hendes opsigelse hos Dansk Erhverv: ”Jeg har selv sagt op – jeg vil gerne bringe mine kompetencer i spil på en ny måde, gerne i samarbejde med dansk erhvervsliv”, sagde hun.

Og det kommer de så i Esbjerg Kommune, hvor kommer til at favne fra turisme med flagskibet Ribe til Esbjergs store energirelaterede aktiviteter.

Susanne Nordenbæk tiltræder den 19. februar 2018.

Lettere at få store kongresser til Danmark

Tøbrud for turismen

Overnatningstal på rekordkurs trods nedgang