Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk.

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Susanne Nordenbæk har været chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i Dansk Erhverv i fem år efter siden 1999 at have arbejdet i VisitDenmark, bl.a. som markedschef i USA og for VisitDenmarks kontor i London, skriver Jydske Vestkysten

Esbjerg Erhvervsudvikling formidler samarbejde mellem erhvervsliv, turisme, det offentlige, uddannelser og andre, der har fokus på innovation og vækst.

Susanne Nordenbæk meddelte forleden til turistmediet Standby.dk, at der absolut ingen dramatik lå bag hendes opsigelse hos Dansk Erhverv: ”Jeg har selv sagt op – jeg vil gerne bringe mine kompetencer i spil på en ny måde, gerne i samarbejde med dansk erhvervsliv”, sagde hun.

Og det kommer de så i Esbjerg Kommune, hvor kommer til at favne fra turisme med flagskibet Ribe til Esbjergs store energirelaterede aktiviteter.

Susanne Nordenbæk tiltræder den 19. februar 2018.

Lettere at få store kongresser til Danmark

Tøbrud for turismen

Overnatningstal på rekordkurs trods nedgang

x

Læs Også

Kendt luftfartsprofil lander nyt job

Med en fortid hos SAS, Emirates og senest det græske Star Alliance-medlem Aegean, har Henrik Lund fået nyt job som ansvarlig i Norden for leisuresalg hos Air Canada.

Nyt topjob til dansk hotelprofil

Efter lidt over et år i Cirkusbygningen og med cirka 25 år hos Radisson Blu og First Hotels, skifter Lisbeth Simonsen til den danske lavpriskæde Zleep og nyoprettet stilling som salgsdirektør.

Direktørrokade på hotelkæde

Københavnske Brøchner Hotels flytter direktøren for sit nuværende flagskib, Hotel SP34, til Carlsberg Byen, hvor kæden af boutiquehoteller åbner sit 6. og hidtil største hotel. Den nye direktør for SP34 er et kendt ansigt i hotelbranchen.

Kendt hotelprofil ny direktør på Crowne Plaza

Den nuværende direktør på det store 4-stjernede hotel i Ørestad får nyoprettet chefstilling i BC Hospitality Group. Hun afløses af kendt dansk brancheperson, der har haft topposter hos Hilton.

75 år med Flemming Juul

Flemming Juul – der siden 1995 har skrevet og redigeret Stand By – fylder lørdag 75 år. Den runde fødselsdag benytter han til at sige farvel og tak til læserne.

Hotelkæde klar med direktør

Danske Kølpin Hotels, ejet af den tidligere balletstjerne Alexander Kølpin, udnævner driftsdirektør for kædens foreløbig tre hoteller - herunder et af Københavns nye smarte boutiquehoteller.