Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk.

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Susanne Nordenbæk har været chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i Dansk Erhverv i fem år efter siden 1999 at have arbejdet i VisitDenmark, bl.a. som markedschef i USA og for VisitDenmarks kontor i London, skriver Jydske Vestkysten

Esbjerg Erhvervsudvikling formidler samarbejde mellem erhvervsliv, turisme, det offentlige, uddannelser og andre, der har fokus på innovation og vækst.

Susanne Nordenbæk meddelte forleden til turistmediet Standby.dk, at der absolut ingen dramatik lå bag hendes opsigelse hos Dansk Erhverv: ”Jeg har selv sagt op – jeg vil gerne bringe mine kompetencer i spil på en ny måde, gerne i samarbejde med dansk erhvervsliv”, sagde hun.

Og det kommer de så i Esbjerg Kommune, hvor kommer til at favne fra turisme med flagskibet Ribe til Esbjergs store energirelaterede aktiviteter.

Susanne Nordenbæk tiltræder den 19. februar 2018.

Lettere at få store kongresser til Danmark

Tøbrud for turismen

Overnatningstal på rekordkurs trods nedgang

x

Læs Også

Dansker stopper som bestyrelsesformand i Scandic

Nordens største hotelkæde skal have ny bestyrelsesformand. Sidste år stoppede den danske koncernchef for Scandic Hotels.

50 år med kendt hotelprofil

Direktøren for 4-stjernede Hotel Koldingfjord markerer 1. marts sin runde fødselsdag med reception. Han blev sidste år Årets Koldingborger.

Kendt hotel får ny direktør

Den nye direktør kommer fra jysk lufthavnshotel. I sit nye job skal han blandt andet være med til at få sit nye hotel til at optimere MICE-muligheder med stadion for Superligaklub.

Comwell Sorø får ny hotelchef

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp.

Scandic får ny Food & Beverage-direktør

Danmarks største hotelkæde har fra 1. maj ny F&B-direktør. Alene sidste år serverede Scandic i Danmark omkring 500.000 hovedretter i sine restauranter.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.