Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk.

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Susanne Nordenbæk har været chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i Dansk Erhverv i fem år efter siden 1999 at have arbejdet i VisitDenmark, bl.a. som markedschef i USA og for VisitDenmarks kontor i London, skriver Jydske Vestkysten

Esbjerg Erhvervsudvikling formidler samarbejde mellem erhvervsliv, turisme, det offentlige, uddannelser og andre, der har fokus på innovation og vækst.

Susanne Nordenbæk meddelte forleden til turistmediet Standby.dk, at der absolut ingen dramatik lå bag hendes opsigelse hos Dansk Erhverv: ”Jeg har selv sagt op – jeg vil gerne bringe mine kompetencer i spil på en ny måde, gerne i samarbejde med dansk erhvervsliv”, sagde hun.

Og det kommer de så i Esbjerg Kommune, hvor kommer til at favne fra turisme med flagskibet Ribe til Esbjergs store energirelaterede aktiviteter.

Susanne Nordenbæk tiltræder den 19. februar 2018.

Lettere at få store kongresser til Danmark

Tøbrud for turismen

Overnatningstal på rekordkurs trods nedgang

x

Læs Også

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.

Scandic får ny Food & Beverage-direktør

Danmarks største hotelkæde har fra 1. maj ny F&B-direktør. Alene sidste år serverede Scandic i Danmark omkring 500.000 hovedretter i sine restauranter.