Fra Templet i Legoland til det ægte Egypten

Familien Tøttrup fra Aalborg glæder sig til Egypten.

Da Pia fra Aalborg i sommer besøgte Legoland, havde hun ikke drømt om samtidig at vinde en rejse til det ægte Egypten med Falk Lauritsen Rejser. Turen til ferielandet falder på et tørt sted, fortæller den glade vinder.

Det er otte år siden, at Pia Adelholt Tøttrup fra Aalborg var i Hurghada i Egypten. Nu skal den 34-årige mor til to børn af sted med familien igen – denne gang til Sharm El Sheikh. Det blev en realitet, da hun blev udtrukket som vinder af en konkurrence om en rejse til det ægte Egypten.

Vinderen blev udtrukket blandt de Lgoland gæster, som deltog i konkurrencen ved den egyptiskinspirerede attraktion Templet i år.

”Min mand og jeg og vores børn på tre og syv år glæder os allesammen rigtig meget til turen. Jeg regner med, at det først og fremmest bliver ren afslapning og hygge med børnene – det har vi virkelig brug for. Vi har en travl hverdag og har købt hus for to år siden. Det bliver skønt med et afbræk, med spændende oplevelser og forhåbentlig med masser af sol og varme”, siger Pia Adelholt Tøttrup.

Også Falk Lauritsen-direktør, Søren Falk Lauritsen, er glad: ”Det er altid dejligt at kunne overraske nogen positivt, og qua vores samarbejde med Legoland har vi mulighed for at glæde både vores egne feriegæster og gæsterne i forlystelsesparken.”