Fra Vega til Koncerthuset i DR Byen

Tidligere nøgle?gur fra spillestedet Vega, Lars Skovgaard, bliver arrangementschef i Koncerthuset i DR Byen. Han kommer fra en stilling som program- og udviklingschef på Vega i København, hvor han siden 1998 har haft ansvar for kunstnerisk indhold, programsammensætning, strategisk netværk samt tiltag for børn og unge. Det skriver Børsen i dag. 
DR’s musikchef Leif Lønsmann mener, at DR har sikret sig en af branchens allerbedste koncertarrangører. 
»Vi kunne ikke have fundet en bedre arrangementschef end Lars Skovgaard. Han har med stor succes og træfsikkerhed gjort Vega til Københavns førende spillested for ny rytmisk musik. DR har 80 års erfaringer med klassisk musik og 60 med jazz, men har aldrig i større omfang opereret på det rytmiske område. Koncerthuset skal favne alle genrer og udtryk, og derfor er det en stor fordel, at holdet suppleres med en af branchens stærkeste kort inden for rytmisk musik,« siger Leif Lønsmann.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.